INDIVIDUELE MINDFULNESS 

Ervaar je bijvoorbeeld regelmatig stress, pieker je veel of heb je slaapproblemen? En wil je hier op korte termijn op een andere manier mee (leren) omgaan, maar lukt het je niet om aan de groepstraining mee te doen of heb je te maken met thema’s die je liever niet deelt in groepsverband? Misschien is een individuele training Mindfulness bij Sanne iets voor jou!

INHOUD VAN DE TRAINING

De individuele training Mindfulness begint met een kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Het doel is om samen te kijken of de wederzijdse verwachtingen bij elkaar passen. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1 uur. Tijdens de training komt onder andere het volgende aan bod: diverse meditatietechnieken, theorie over de omgang met stress, individuele aanwijzingen, het uitwisselen van ervaringen en opdrachten en audiomateriaal om thuis mee te kunnen oefenen. Sanne vraagt je gedurende de training dagelijks 30 minuten thuis te oefenen.

DATA EN PRAKTISCH 

Data individuele training: Samen met Sanne stem je af op welke dag en op welk tijdstip je de training volgt. De training in het weekend volgen is ook een mogelijkheid.

Kosten individuele training: €400 inclusief BTW (het volgende is inbegrepen: telefonisch voorgesprek, 8 sessies, werkboek en  meditatie oefeningen). Er zijn diverse mogelijkheden om de training (deels) vergoed te krijgen. 

Locatie: In overleg. 

IETS VOOR JOU?

Zoek gerust contact met Sanne om te bespreken wat mogelijk is.