TRAINING MINDFULNESS 

Het alledaagse leven brengt voor veel mensen regelmatig stress, spanning, piekeren of slaapproblemen met zich mee. Herken je dit en wil je hier anders mee om leren gaan? Doe dan mee met een training Mindfulness!De training is in groepsverband.   

INHOUD VAN DE GROEPSTRAINING

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2.5 uur en één stiltedag van 6 uur. Er doen minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers mee. De training bestaat onder andere uit: diverse meditatietechnieken, theorie over de omgang met stress, individuele aanwijzingen, het uitwisselen van ervaringen in de groep en opdrachten en meditatie oefeningen om thuis mee te kunnen oefenen. Ervaring leert dat thuis oefenen van belang is voor de effectiviteit van de training. Dit vraagt 45 minuten per dag. 

Nu even ophouden met maar doorgaan.

DATA EN PRAKTISCH 

Kosten groepstraining Mindfulness: €350 inclusief BTW (het volgende is inbegrepen: telefonisch voorgesprek, 8 sessies, stiltedag, werkboek en  meditatie oefeningen). Er zijn diverse mogelijkheden om de training (deels) vergoed te krijgen. 

Locatie: In overleg. 

Deelnemers: Minimaal 4 en maximaal 10.

Meedoen aan een groepstraining? Vooralsnog staat er geen groepstraining Mindfulness gepland. Vorm je zelf al een groep mensen? Dan kun je je als groep aanmelden voor een training Mindfulness. Ook kun je je aanmelden voor een individuele training Mindfulness!  

EEN GROEPSTRAINING MINDFULNESS OP LOCATIE? 

Zoek dan gerust contact op met Sanne.