WAAROM MINDFULNESS?

Mindfulness kan helpen als:
– je je angstig voelt;
– je somberheid ervaart;
– je ‘loslaten’ moeilijk vindt;
– je moeite hebt om te genieten;
– je jezelf (vaak) op de kop geeft;
– je stemmingswisselingen ervaart;
– je moeite hebt met pijnlijke emoties;
– het je moeite kost om in slaap te komen;
– je overspannen bent of een burnout hebt;
– je veel piekert of gedachten het liefst wil stoppen;
– je regelmatig spanning en stress ervaart of moe bent. 

Ook wanneer je geen klachten ervaart kan Mindfulness helpen. Mindfulness kan jou meer inzicht, helderheid en focus brengen.

WAT IS MINDFULNESS? 

Mindfulness betekent dat je bewust aandacht geeft aan wat er hier en nu is. Zonder iets af te wijzen, zonder te (ver)oordelen. Alles wat er op het moment is, mag er zijn. Je leert zo jezelf en je patronen in denken, voelen en doen beter kennen. Hierdoor neem je wat afstand van jezelf en jouw patronen en ontstaat er keuzevrijheid. Dit geeft je de gelegenheid om bewuste, frisse keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Om weer zelf achter het stuur van je geest te zitten. 

Jezelf en je patronen in denken, voelen en doen beter leren kennen.

MINDFULNESS BIJ SANNE

Tijdens een training Mindfulness bij Sanne oefen je om stil te staan bij het hier en nu. En oefen je om het belangrijkste inzicht van Mindfulness begrijpen. Je leert dat het niet de vervelende omstandigheden in de buitenwereld zijn die stress en onvrede veroorzaken, maar dat je eigen houding ten opzichte van vervelende omstandigheden in de buitenwereld stress en onvrede veroorzaken. Goed nieuws, want met Mindfulness kun je je eigen houding leren veranderen!