SANNE

Een betrokken trainer Mindfulness en vertrouwenspersoon jeugdzorg waarbij je jezelf mag zijn. Met haar rust en accepterende houding creëert ze een veilige sfeer waarin naast diepgang ook ruimte is voor lichtheid en een lach. 

Sanne wordt blij van goede gesprekken over het leven en van verbinding tussen mensen. Mindfulness, meditatie en yoga spelen een grote rol in haar leven. Zij helpen haar om meer Mindful in het leven te staan. Ofwel om bewust en open aanwezig te zijn bij wat er nu gebeurt. Sanne zet zich graag in om anderen te laten kennismaken met deze vaardigheid. Om Mindfulness beschikbaar te maken voor iedereen die met minder stress meer van het leven wil genieten. 

MINDFULNESS EN SANNE

Mindfulness heeft Sanne geholpen om vorm te geven aan haar leven. Door Mindfulness leerde ze: 
– Vriendelijker naar zichzelf en anderen te kijken;
– Behulpzame manieren om met stress om te gaan;
– Wijs om te gaan met haar energie gedurende de dag.

Mindfulness is voor Sanne zo verhelderend en inspirerend dat ze ook anderen graag wil laten ervaren wat Mindfulness voor hen kan betekenen. Ze volgde de opleiding tot trainer Mindfulness aan het Radboud UMC en hoopt bij vele anderen  het zaadje van Mindfulness te mogen planten.

Sanne heeft Kinder- en Jeugdpsychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast is ze werkzaam als vertrouwenspersoon Jeugdzorg.

WAT ZEGGEN DEELNEMERS OVER SANNE? 

Bij Sanne denk ik aan een zachte uitstraling, aandacht, humor, een doorzetter en doorvrager, een mooie houding en aan practice what you preach.

Sanne heeft een fijne stem. Ze is kalm en blijft rustig; ook bij onrust in de groep. Sanne straalt uit wat ze vertelt; dat alles goed is.

Sanne is zeer zorgvuldig en heeft goede overdrachtskwaliteiten. Ze weet precies waarmee ze bezig is en heeft een goed zicht op het proces. Ik heb haar ervaren als zeer professioneel.

Sanne is heel rustig en oprecht geïnteresseerd. 

Sanne is aangenaam en relaxed in haar rol als trainer.

Sanne heeft een positieve, rustige uitstraling. Ze geeft me het gevoel dat het wel goed komt. Ze is positief kritisch en geeft een heldere, duidelijke uitleg.

MEER OVER SANNE…

1. Guilty pleasure
Pure chocolade met noten  

2. Wat wilde Sanne als kind worden?
Olifantenverzorgster
3. Favoriete drankje
Cava & koffie
4. Favoriete uitspraak? 
Haal de moet eruit. Houd de moed erin
5. Waar begint Sanne de dag mee?
Koffie of meditatie

6. Wat stelt Sanne uit (of doet ze eigenlijk liever NIET)?
Schoonmaken

7. Favoriete vakantiebestemming
Nepal

8. Broers/zussen? 
Zus Lieke
9. Woonsituatie
Samenwonend met Ivo
10. Sanne is in de sportschool te vinden voor:
Yin Yoga en Bodycombat
11. Muzieksmaak 
Prince, Jamiroquai & Coldplay
12. Favoriete serie(s)
Outlander, Peaky Blinders